Ключът в този парламент е при малките политически партии. Това заяви

...
Ключът в този парламент е при малките политически партии. Това заяви
Коментари Харесай

Евелина Славкова разкри къде се крие ключът в този парламент

Ключът в този парламент е при дребните политически партии. Това съобщи пред БНР Евелина Славкова, " Тренд ".

" Има Такъв Народ са в комплицирана обстановка. За тях да има кабинет е доста по-изгодно, в сравнение с да отидат на предварителни избори. Ако има нов политически състезател, не се знае дали няма да обере избор от Има Такъв Народ. За тях е доста рисково ".

Не съм уверена, че даже и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не си дава сметка, че първият мандат се изчерпа още преди да бъде даден, уточни Славкова.

" Голяма част от партиите в Народното събрание дадоха поръчка, че няма да го поддържат. На Борисов и чисто символно им е належащо първият мандат да бъде осъществен, само че им е доста по-необходимо да не се върви на предварителни избори ". 

има явен и непоколебим проект, обясни тя в предаването " Преди всички ".

" да бъдат втора политическа мощ – това е исторически миг. Вторият детайл е влизане на във властта, само че през парадния вход. Това ще го нарежда по-стабилно измежду електората на партията.

Той направи значително срещи с представителите на дипломатическия корпус в България, което е мъчно за човек, глобен по " Магнитски " и към този момент е някакъв пробив. Нашите евроатлантически сътрудници също биха желали да има устойчиво държавно управление, даже да е с и ".

Тя коментира възможността да е новият длъжностен министър председател, в случай че се влезе в хипотезата, че отиваме на нови предварителни избори. 

" Все още се търси метод да се сформира кабинет. Нито една от политическите партии няма интерес от нов избор. Няма и никаква гаранция, че президентът би предпочел за министър председател при бъдещо служебно държавно управление. Започваме да търсим под вола теле ". 

Днес Народното събрание ще реши или да отиде на Юбилейната среща на НАТО.

" Нямат потребност от спор, изключително в случай че стигнем до хипотезата с третия мандат, който е по желание на президента ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР